550 de copii tulceni practică sport la Clubul Sportiv Școlar 

 Cu un suflu nou după preluarea conducerii de către directorul Alexandru Grecu, prin concurs, Clubul Sportiv Școlar Tulcea își desfășoară activitatea la nivel ridicat ca rezultate, ca număr de elevi practicanți de sport și cu ceva probleme la nivel de profesori titulari.

„Din fericire putem spune că la capitolul buget stăm destul de bine pentru acest sezon. La momentul de față avem 550 de copii legitimati, la cele trei secții de bachet băieți, două volei fete, patru secții de volei băieți, una de fotbal, atletism, lupte și caiak- canoe.

La capitolul profesori, din cei douăzeci unsprezece sunt titulari. Ca proiecte de infrastructura pentru anul viitor ne propunem reabilitarea suprafetei de joc și a acoperisului la sala nostră, cea de la Ciuperca“ a declarat directorul Grecu.

„Referitor la echipa de handbal ce activează în liga secundă națională, numită Divizia A, la nivel de senioare, ea este doar cu numele C.S.S., pentru că nu au avut altă formă de înscriere în campionat, însă altă legătură nu are cu Clubul Sportiv Școlar.Conform legislației, Cluburile Sportive Școlare nu pot finanța echipe de seniori, așa cum e cazul echipei de handbal.Cu toate acestea noi am ajutat așa cum facem oricând e nevoie, cum ne permite legislația, cu cazare pentru sportivele aduse din afara județului, cu un mijloc de deplasare, etc.În rest, noi păstorim doar sportul școlar, conform legislației. Să nu uităm că noi susținem echipele de junioare la handbal, junioare 1 și 2, echipe la care joacă o mare parte din fetele ce joacă și la divizia A“ a precizat directorul Clubului Sportiv Școlar Tulcea, Alexandru Grecu.