Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Karacson Karoly, maestrul înşelăciunilor: a reuşit să convingă 57 de tulceni că pentru 350 de lei de persoană îi va duce până în Croaţia....
Vindea excursii fictive în Croaţia

Vindea excursii fictive în Croaţia

Karacson Karoly, maestrul înşelăciunilor: a reuşit să convingă 57 de tulceni că pentru 350 de lei de persoană îi va duce până în Croaţia.

Inculpatul a înşelat, în perioada aprilie – iulie 2010, în baza unei rezoluţii infracţionale unice şi prin folosirea calităţii mincinoase de antrenor sau instructor de arte marţiale, un număr de  57 de persoane de pe raza jud. Tulcea, prin inducerea acestora în eroare că vor pleca într-o excursie în Croaţia în schimbul predării unei sume de 350 lei de persoană şi că vor primi chimonouri al căror preţ îl plătiseră, cauzând un prejudiciu total de 59.960 lei, care nu a fost acoperit de către inculpat.

Karoly este multirecidivist şi a suferit, începând cu anul 1997, un număr de 10 condamnări la pedepse cu închisoarea, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune.  Cauza a fost trimisă, spre competentă soluţionare, Tribunalului Tulcea.