A doua ediție a Festivalului Diversității de la Mahmudia, reușită de excepție

Festivalul Diversității a cumulat vizite la obiectivele turistice din localitatea Mahmudia (expoziția de Artă Tradițională, la bisericile din localitate, la Casa Pescarului, La Cetatea Salsovia, la Cazematele de pe dealurile Beștepe), precum și un spectacol artistic deosebit, oferit gratuit localnicilor și turiștilor.

Și-au dat concursul Ansamblurile  „Salsovia” – Mahmudia, „Nuferii Deltei”-Nufăru, „Tuna”-Tulcea, „Plăieșii” – Republica Moldova, Oana Radu, Lora@Band.

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Petre Badea și administratorul public al județului, Vasile Strat,alături de primarul comunei Mahmudia, Ion Șerpescu au participat, sâmbătă, 28 iulie, cu începere de la ora 14.00,  la deschiderea regalului folcloric al diversității etnice desfășurat la Mahmudia. La eveniment au participat și viceprimarul municipiului Tulcea, Petre Marinescu, primarul comunei Beștepe, Dumitru Țipirigan, primarul comunei Sfântu Gheorghe, Valentin Sidorencu și primarul comunei Nufăru, Ion Dănilă.

Reprezentanții Consiliului Județean Tulcea au transmis comunității  respectul și felicitările lor pentru implicare și pentru  modul în care au realizat ediția de anul acesta.