Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

A fost descoperit cel mai bogat „iepuraș” hrănit cu fonduri publice! A fost descoperit cel mai bogat „iepuraș” hrănit cu fonduri publice!
Deși în mediul virtual se luptă din greu cu baronii PSD și PNL în realitate candidatul AUR Sorin Zaharcu încasează cu ambele mâini de... A fost descoperit cel mai bogat „iepuraș” hrănit cu fonduri publice!

Deși în mediul virtual se luptă din greu cu baronii PSD și PNL în realitate candidatul AUR Sorin Zaharcu încasează cu ambele mâini de la Primăriile PSD și PNL, prin încredințare directă, semn că rolul de iepuraș politic, așa cum a fost numit în mediul virtual, este bine plătit iar după ce își termină rolul de iepuraș și campania electorală va reveni în poala ” comasaților”.

Încredințarea directă suna mult a corupție și combinații politice, ar spune revoltat un adevărat membru AUR , luptător pentru cinste și corectitudine, nu însă și  Sorin Zaharcu, care în declarația personala de avere, publică pe site-ul integritate.ro, prezintă venituri de zeci și sute de mii de lei de la diverse Primării ( în privat nu prea merge treaba, fără combinații).

 

Cele mai recente încredințări directe sunt cele de la Primăria Isaccea ( PSD), în luna aprilie și cu Primăria Babadag (PNL) în luna martie.

Per total, pe persoană fizica autorizata și juridică, în conturile declarate de Zaharcu au ajuns aproximativ două milioane lei, din contracte de consultanță și pregătire de proiecte, prin achiziție directă!

Interesant este că mulți bani au fost încasați și de la Primăria Galați, condusă de pesedistul Pucheanu, pe principiul înjură -i pe net, ia-le banii în realitate!

Zaharcu este cunoscut că un traseist politic pentru care banii nu au miros. Fost membru PNL, PLD și PSD, Zaharcu a fost consilierul personal al lui Horia Teodorescu, șef în ITI Delta Dunării dar și cu contracte pe firma soției cu același ITI, banii care ar fi trebuit sa ajungă în Delta Dunării ajungând la firma familiei Zaharcu din sectorul 3, București.

https://www.catavencii.ro/moralisti-cu-conturi-groase-sunt-stapanii-astei-natii/