Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

A fost redeschisă fântâna arteziană de pe faleza municipiului A fost redeschisă fântâna arteziană de pe faleza municipiului
Sute de tulceni au fost prezenți pe faleza „Ivan Patzaichin“ din Tulcea, la un flash mob organizat cu două zile înainte de Ziua Internațională... A fost redeschisă fântâna arteziană de pe faleza municipiului

Sute de tulceni au fost prezenți pe faleza „Ivan Patzaichin“ din Tulcea, la un flash mob organizat cu două zile înainte de Ziua Internațională a Dansului, în așteptarea deschiderii oficiale a sezonului estival, pentru a marca redeschiderea fântânii arteziene de pe faleza tulceană.

Dansatori de toate vârstele și-au dat mâinile și au prezentat publicului dansuri românești, dar și ale altor minorități naționale care conviețuiesc pașnic pe raza judetului nostru.

„Bună seara și bine ați venit aici, lângă fântâna arteziană de pe faleza «Ivan Patzaichin»! Vreau să vă felicit pe toți pentru ceea ce ați realizat astăzi și insist să îl aplaudăm pe cel care este sufletul acestui flash mob și al multor alte evenimente culturale din județul nostru: Ștefan Coman.

Mă bucur să ne vedem cu toții aici, mai ales că este primul an în care întâmpinăm Sărbătorile Pascale cu o faleză nouă, modernă.

Și pentru că se apropie această sfântă sărbătoare, îmi doresc să fim înțelepți și Paștele să fie pe sufletul nostru. Un Paște fericit!“, le-a transmis tulcenilor prezenți la eveniment președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.