A ÎNCEPUT RĂZBOIUL DE GHERILĂ ÎNTRE PMP ŞI PDL TULCEA!

 

Surse din conducerea organizaţiei tulcene a Partidului Mişcarea Populară spun că deja la sediul PDL de pe strada Concordiei ar fi înregistrate zeci de demisii, fiind vorba de membrii ce au optat să plece la PMP.

“Colegii noştri au fost să îşi depună demisiile la PDL şi au văzut un teanc mare de astfel de cereri. Vineri în şedinţa de consiliu judeţean probabil vor fi şi demisii din acest for. Trebuie precizat că nu toţi pleacă din PDL neapărat de dragul Mişcării Populare, unii nu se mai regăsesc pur şi simplu acolo. Cum să crezi că se face politică sau că unii sunt promovaţi doar pe baza activităţii depuse când iată exemplu, chiar joi în şedinţa de Consiliu Local preşedinte de şedinţă a fost propus şi susţinut Dumitru Constantin, un necunoscut pentru tulcenii în comparative cu alte nume care sunt la PDL de mult şi au muncit, dar un necunoscut care are o singură calitate, este finul lui Hogea” spune un fost membru PDL aflat acum în conducerea PMP Tulcea.

De precizat că, conform unor directive, cei din filiala PMP Tulcea vor putea da declaraţii oficiale în numele partidului doar după inaugurarea oficială a organizaţiei, probabil în cel mult două săptămâni atunci când Elena Udrea va veni la Tulcea pentru inaugurare.

În replică, purtătorul de cuvânt al PDL Tulcea, consilierul judeţean Daniel Bălan spune că valul de demisii este unul invizibil, acestea fiind doar cele deja cunoscute la nivelul Consiliului Judeţean.

“Sincer nu am văzut un teanc de demisii, să mă mai uit odată, o fi vreuna pe sub cartea de telefon, mă de după alegerile pierdute de unii în 2012, mai noi nu sunt, aşteptam să le vedem şi oficial. Vorbele sunt vorbe, oficial nici un consilier nu ne-a prezentat nimic, în afara celor doi, Dache şi Cazacu, care au renunţat la funcţiile de consilieri dar nu au demisionat şi din PDL” spune Bălan.