Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

A intrat cu toporul în curtea vecinului și i-a distrus foișorul A intrat cu toporul în curtea vecinului și i-a distrus foișorul
Un bărbat din municipiul Tulcea a pătruns, fără voie, în curtea vecinului, fiind acuzat de acesta pentru distrugerea foișorului. Ieri, în jurul orei 16.15,... A intrat cu toporul în curtea vecinului și i-a distrus foișorul

Un bărbat din municipiul Tulcea a pătruns, fără voie, în curtea vecinului, fiind acuzat de acesta pentru distrugerea foișorului.

Ieri, în jurul orei 16.15, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au fost solicitați prin intermediului Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, să intervină pe o stradă din municipiul Tulcea, unde un bărbat și-a reclamat vecinul pentru violare de domiciliu și distrugere.
La fața locului, jandarmii au identificat bărbatul care a reclamat fapta și întrebat de cele întâmplate, acesta a declarat că, în timp ce se afla în oraș, a fost apelat de fiul său, care i-a comunicat că vecinul lovește cu toporul stâlpii de susținere a foișorului din curte.
Din spusele reclamantului și din primele verificări a reieșit faptul că cele întâmplate s-au petrecut pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, cel reclamat, un bărbat, în vârstă de 69 de ani, refuzând să comunice cu forțele de ordine.
Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și distrugere.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL