Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Accident în Deltă,un turist străin e dat dispărut în apropiere de Mila 23! Accident în Deltă,un turist străin e dat dispărut în apropiere de Mila 23!
O persoană este dată dispărută în urma unui accident ce a avut loc în jurul orei 12 pe canalul Șontea, în apropiere de localitatea... Accident în Deltă,un turist străin e dat dispărut în apropiere de Mila 23!

Ambarcațiunea din imagine ar fi lovit salupa „Pelicanul Epxres”

O persoană este dată dispărută în urma unui accident ce a avut loc în jurul orei 12 pe canalul Șontea, în apropiere de localitatea Mila 23. Conform localnicilor, ambarcațiunea rapidă „Pelicanul Expres”, ce efectuează cursa de pasageri între Mila 23 și Tulcea, ar fi fost lovită de o altă ambarcatiune ce ieșea din canalul Olguța,o nava tip Corsar ce aparține unei firme de turism din Tulcea. Conform surselor de la fața locului,persoana dispărută ar fi un turist străin,cetățean german.

„In legătură cu evenimentul din zona localității în Mila 23, din cadrul Pichetului de Pompieri Crișan intervin cinci subofițeri cu ambarcațiune SMURD și o ambarcațiune de tip IB5.
Pompierii tulceni se află în zonă pentru căutarea unei persoane dispărută în apă” transmite ISUTulcea.

La fața locului a venit și un elicopter SMURD.