Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Accident mortal în municipiul Tulcea,pe strada Spitalului Accident mortal în municipiul Tulcea,pe strada Spitalului
Accidentul s-a petrecut pe strada Spitalului. Update IPJ: În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 60 ani , a... Accident mortal în municipiul Tulcea,pe strada Spitalului

Accidentul s-a petrecut pe strada Spitalului.

Update IPJ:

În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 60 ani , a condus un autoturism pe strada Spitalului din municipiul Tulcea, iar din cauza unor probleme medicale a pierdut controlul autoturismului, intrând în coliziune cu un copac din afara părții carosabile.

În această dimineață, în jurul orei 09:30, pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de producerea unui accident rutier, în municipiul Tulcea, în care a fost implicat un autoturism.
În urma coliziunii, șoferul autoturismului, o persoană de sex masculin, a rămas încarcerat.
Către locul evenimentului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului Tulcea, cu o autospecială de descarcerare și două autospeciale de stingere.
Victima a fost extrasă din autoturism de către pompieri și predată echipajului SAJ, prezent la fața locului, care i-au acordat primul ajutor medical.
Din păcate, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acesteia,transmite ISU Tulcea.