Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Accident mortal pe drumul dintre Topolog si Saraiu Accident mortal pe drumul dintre Topolog si Saraiu
Accident rutier produs pe DN 22A între localitățile Topolog și Saraiu. În eveniment a fost implicat un autoturism, care a intrat în coliziune cu... Accident mortal pe drumul dintre Topolog si Saraiu

Accident rutier produs pe DN 22A între localitățile Topolog și Saraiu. În eveniment a fost implicat un autoturism, care a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea carosabilului.
La fața locului s-au deplasat 9 subofițeri cu o autospecială de stingere cu modul descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Babadag, precum și două echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea.
Salvatorii au acționat de urgență pentru extragerea conducătorului auto, bărbat, în vârstă de 42 ani, acesta fiind preluat de un echipaj SAJ și transportat la spital cu multiple traumatisme.
Din nefericire, persoana aflată în dreapta șoferului (femeie 35 ani) prezenta leziuni incompatibile cu viața, celălalt echipaj SAJ pronunțând decesul.
Pompierii au mai asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului.
Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.