Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Accident mortal produs pe drumul național DN22D, între localitățile Măcin și Greci Accident mortal produs pe drumul național DN22D, între localitățile Măcin și Greci
În această dimineață, în jurul orei 05:30, a fost solicitat ajutorul pompierilor militari pentru gestionarea unei situații de urgență provocată de un accident rutier,... Accident mortal produs pe drumul național DN22D, între localitățile Măcin și Greci

În această dimineață, în jurul orei 05:30, a fost solicitat ajutorul pompierilor militari pentru gestionarea unei situații de urgență provocată de un accident rutier, cu un autoturism implicat, produs pe drumul național DN22D, între localitățile Măcin și Greci.

Către locul intervenției, s-au deplasat salvatorii din cadrul Secției de Pompieri, Măcin cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Sosite la fața locului, echipajele de intervenție au constatat că este vorba despre un accident rutier, cu un autoturism implicat, în care se aflau 3 persoane, dintre care una încarcerată.

Echipajul de descarcerare a procedat la extragerea victimei ( un bărbat de 60 de ani) din autoturismul avariat.

Din păcate, echipajele SAJ prezente la locul intervenției, au constatat decesul acesteia.

Șoferul autoturismului și un alt pasager, o persoană de sex feminin, au fost preluate de echipajele SAJ, care le-au acordat primul ajutor medical, ulterior persoana de sex feminin fiind transportată la o unitate spitalicească.