Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Accident naval pe brațul Sulina, o persoană din Piatra Neamț e rănită după ce a intrat cu barca în mal Accident naval pe brațul Sulina, o persoană din Piatra Neamț e rănită după ce a intrat cu barca în mal
Update :Conform reprezentanților Căpitaniei Sulina, barca era înmatriculată la Bicaz iar persoanele din ea ar fi din Piatra Neamț. Cei doi pescuiau în zonă,... Accident naval pe brațul Sulina, o persoană din Piatra Neamț e rănită după ce a intrat cu barca în mal

Update :Conform reprezentanților Căpitaniei Sulina, barca era înmatriculată la Bicaz iar persoanele din ea ar fi din Piatra Neamț. Cei doi pescuiau în zonă, în aval de Crișan și au lovit malul de piatră.

 

3 subofițeri din cadrul Pichetului de Pompieri Crișan, intervin în aceasta dimineață cu o ambarcațiune IB 5 la un accident naval petrecut pe Brațul Sulina, în zona milei 17, în urma căruia o persoană a fost rănită.

La momentul ajungerii echipajului de pompieri cele două persoane se aflau pe malul brațului Sulina iar una din acestea prezenta leziuni la nivelul cutiei craniene.
Pompierii tulceni îi acordă asistență medicală de urgență, au asigurat ambarcațiunea în care aceștia se aflau și urmează ca persoana rănită să fie predată unui echipaj medical naval.

ISU Tulcea