Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Accident rutier la ieșirea din municipiul Tulcea cu victime multiple Accident rutier la ieșirea din municipiul Tulcea cu victime multiple
În această după-amiază, în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Delta județului Tulcea, a fost primit un apel la numărul unic de urgență 112... Accident rutier la ieșirea din municipiul Tulcea cu victime multiple

În această după-amiază, în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Delta județului Tulcea, a fost primit un apel la numărul unic de urgență 112 prin care era anunțat un accident rutier produs între un microbuz și un autoturism cu mai multe persoane implicate.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje medicale ale Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea, iar din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea un echipaj de descarcerare, un echipaj de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD.

Echipele de salvare ajunse la locul evenimentului au găsit mai multe victime din microbuz care s-au autoevacuat, șoferul microbuzului în vârstă de 65 de ani care era încarcerat și pentru care s-a procedat la descarcerarea acestuia și extragerea din autovehicul, iar din autoturism, o femeie de 70 de ani, șofer, a fost preluată de echipajele medicale ale SAJ Tulcea.

În evenimentul rutier au fost implicate 9 persoane din care 7 au fost rănite. Acestea din urmă au fost transportate la unitatea de primiri urgențe pentru evaluare și îngrijiri medicale de specialitate.