Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

În această seară polițiștii de la Rutieră l-au prins pe cel care a ucis un bărbat de 43 de ani din Sarichioi și care...
Locul accidentului

Locul accidentului

În această seară polițiștii de la Rutieră l-au prins pe cel care a ucis un bărbat de 43 de ani din Sarichioi și care a părăsit locul accidentul rutier.
Laurențiu Fedot, în vârstă de 26 de ani, și-a recunoscut faptele. Băiatul spune că l-a văzut în ultima clipă pe Igor, localnicul de 43 de ani din Sarichioi, care dormea pe stradă. S-a speriat și a plecat de la locul accidentului. Polițiștii au găsit pe urma mașinii sale, o Dacia 1310, urme de sânge.
Tânărul are permis de conducere, iar mașina sa este înmatriculată. Rămâne să se stabilească dacă acesta era sub influența băuturilor alcoolice în momentul accidentului.
Azi dimineață, la ora 8.00, cadavrul victimei a fost găsit pe o străduță din Sarichioi de un localnic. Cel care a provocat accidentul rutier a fost găsit după 12 ore de căutări. Din câte se vede, teoria localnicilor din sat, cum că vinovatul ar fi din localitate, s-a confirmat. În această după amiază, chiar mătușa victimei, Stepanida Trofim, spunea că nu crede că cei care nu sunt din localitate s-ar aventura pe o străduță lăturalnică de țară.