Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

În noaptea de 20 spre 21 octombrie 2012, la nivelul județului Tulcea, Poliția Ruteră a desfășurat o acțiune pe linia prevenirii evenimentelor rutiere cauzate...
Poliția Rutieră

Poliția Rutieră

În noaptea de 20 spre 21 octombrie 2012, la nivelul județului Tulcea, Poliția Ruteră a desfășurat o acțiune pe linia prevenirii evenimentelor rutiere cauzate de conducători auto aflați sub influența alcoolului.

Au fost verificate 380 de mașini, s-au dat 107 amenzi în valoare de 2159 lei (nouă pentru consum de alcool, 45 pentru viteză) și au fost reținute 15 permise de conducere și 10 certificate de înmatriculare.

T. Iulian, de 35 ani din Tulcea, conducea un autoturism pe strada Isaccei din Tulcea, având o alcoolemie de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat. A. Alen, de 37 ani din Tulcea, conducea un autoturism pe strada Isaccei din Tulcea, având o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. C. Paul de 30 ani, din Tulcea, care conducea un autoturism pe strada Libertatii din Tulcea, având o alcoolemie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Măcin l-au depistat pe G. Marius de 23 ani din Măcin care conducea un auto pe strada 1 Decembrie din Măcin, având o alcoolemie de 0,46 mg/l vapori de alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Măcin și ai Posturilor de Poliție Greci și Carcaliu l-au depistat în Greci pe R. Dumitrel de 35 ani din localitate, care conducea un Nissan cu autorizația provizorie expirată din 25 august 2012 și având o alcoolemie de 0,17 mg/l vapori de alcool pur în aerul expirat.

Alte infracțiuni în acest weekend

I. Ionuț de 20 ani din Zebil conducea un Opel pe strada Isaccei din Tulcea având o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

I. Iulian de 22 ani din sat Cârjelari, comuna Dorobanțu conducea autoutilitara Dacia pe strada Viitorului din Tulcea având o alcoolemie de 0.55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat recoltarea de probe biologice, motiv pentru care s-a întocmit dosar penal pentru refuz recoltare probe biologice.

Polițiștii de la Postul de Poliție Niculițel l-au depistat pe P. Ionuț de 23 ani din loc. Niculițel, care conducea autoturismul marca Volskwagen Golf în Niculițel fără a poseda permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal.