ACUZAȚII DE CORUPȚIE: Percheziții la Primăria Tulcea și la domiciliul primarului Hogea. COMUNICAT DNA

DNA a ajuns azi dimineață la sediul primăriei, repsectiv la domiciliul primarului Constantin Hogea (de pe strada Libertății din Tulcea). De asemenea, se efectuează percheziții la mai multe sedii ale unor societăți comerciale și domicilii ale unor persoane fizice. Suspiciuni de corupție, spun reprezentanții DNA. 

Iată comunicatul oficial al procurorilor anticorupție:

„Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Galați efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în cursul anului 2014.

În cursul zilei de 28 mai 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 8 locații situate în municipiul Tulcea, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare“.