Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

ADIO PPDD TULCEA: PÂNĂ ŞI PREŞEDINTELE A ABANDONAT PARTIDUL! ADIO PPDD TULCEA: PÂNĂ ŞI PREŞEDINTELE A ABANDONAT PARTIDUL!
În doar câteva zile Dan Diaconescu a rămas fără consilierii din Consiliul Local şi Judeţean Tulcea, şase la număr! La finele săptămânii trecute startul... ADIO PPDD TULCEA: PÂNĂ ŞI PREŞEDINTELE A ABANDONAT PARTIDUL!
Cosmin Boiangiu, ex-presedintele PPDD Tulcea

Cosmin Boiangiu, ex-presedintele PPDD Tulcea

În doar câteva zile Dan Diaconescu a rămas fără consilierii din Consiliul Local şi Judeţean Tulcea, şase la număr!

La finele săptămânii trecute startul a fost dat de consilierul judeţean Marin Sima, care a optat pentru independent. A urmat colegul său Aurel Nane, care a trecut la PSD.

Vineri, după o şedinţă de Consiliul Local cu scântei, toţi cei trei consilieri locali PPDD au ales să devină independenţi, profitând de ordonanţă 55.

În fine, bomboană pe coliva PPDD o pune chiar preşedintele organizaţiei judeţene Tulcea, Cosmin Boiangiu:

“Am depus într-adevăr o adresă oficială prin care anunţ că am ales să devin consilier judeţean independent. Voi vota proiectele importante pentru comunitate în folosul tulcenilor, nu voi mai fi obligat să ascult diverse comenzi de partid care vizau alte interese, nu pe cele ale tulcenilor” a declarat Cosmin Boiangiu.

În momentul de faţă Consiliul Judeţean Tulcea are 31 de consilieri:13 PSD-PC, 10 PDL, 4 PNL, 1 PLR, trei independenţi.

Consiliul Local Tulcea are 20 de consilieri, în momentul de faţă aceştia fiind împărţiţi astfel:8 PDL, 6 PSD , 2 PNL, 3 independenţi, 1 PLR.