Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Administratorul public al Consiliului Judeţean Tulcea candidează la Primăria Baia! Administratorul public al Consiliului Judeţean Tulcea candidează la Primăria Baia!
Liliana Marinescu a fost votată cu o majoritate zdrobitoare în cadrul Biroului Permanent al PSD Tulcea ca şi candidat la funcţia de primar al... Administratorul public al Consiliului Judeţean Tulcea candidează la Primăria Baia!

liliLiliana Marinescu a fost votată cu o majoritate zdrobitoare în cadrul Biroului Permanent al PSD Tulcea ca şi candidat la funcţia de primar al localităţii Baia.
„Era practic ultima comună în care nu stabilisem candidatul şi asta pentru că nu doar aici ci în majoritatea localităţilor am avut multe variante de candidaţi de valoare. În cazul Baia nominalizarea doamnei Marinescu s-a decis cu un singur vot împotriva “a declarat secretarul general Lucian Furdui.
„Îmi doresc să locuiesc într o comună care să se dezvolte de la an la an, pentru că mi doresc libertate atât în cuvânt cât şi în fapte şi pt că m-am săturat de refuzuri şi de expresia ” nu ştim, nu ţine de noi, nu se poate”!!! Consider că atât eu cât şi alţii avem dreptul la şansa de a putea demonstra că suntem capabili de multe lucruri mari, proiecte mari menite a dezvolta comună şi de a crea locuri de muncă, de a înfrumuseţa Hamangia, de a da o şansă copiilor noştri!!! Consider că ne-am câştigat dreptul de a încerca! Nu sunt genul să fac promisiuni fără fundament şi nici persoana care să creadă că poate minţi o localitate întreagă prin lucrări începute înainte de alegeri, sunt o persoană cinstită care consideră că prin puterea exemplului putem aduce acea schimbare de care vorbeşte toată comună în ultimul timp. Aţi acordat încredere unor lideri timp de 20 de ani care au demonstrat ce au putut, o generaţie de 20 de ani, cred că avem cu toţii datoria morală să încercăm un drum nou, cu o altă viziune, perspectivă şi alt tonus! Aşa să ne ajute Dumnezeu!!!! “este mesajul transmis de Liliana Marinescu.