Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Agentul Pindic, eroul poliţiştilor tulceni Agentul Pindic, eroul poliţiştilor tulceni
  Pe perioada codului roșu de viscol și ninsori, peste 250 polițiști de la structurile de ordine publică și poliție rutieră au fost prezenți... Agentul Pindic, eroul poliţiştilor tulceni

 

Pe perioada codului roșu de viscol și ninsori, peste 250 polițiști de la structurile de ordine publică și poliție rutieră au fost prezenți pe drumurile din județ pentru a preveni evenimente rutiere grave și pentru a-i ajuta pe cei aflați în situații de urgență.

La ieșirile din municipiul Tulcea și din orașe, precum și la ieșirile din județul Tulcea către județele limitrofe, polițiștii au interzis accesul cetățenilor care voiau să părăsească localitățile, avertizându-i asupra faptului că o astfel de călătorie le pune viața în pericol.

La ieșire din loc. Făgărașu Nou, în dimineața zilei de 29.01.2014 a rămas blocat în zăpadă un microbuz cu 4 călători.

Ag. Pindic Sorin din cadrul Postului de Poliție Topolog împreună cu un cetățean din comuna Topolog s-au deplasat la locul respectiv (aproximativ 6 km) și au reușit să scoată (trăgându-l) microbuzul din zăpadă după aproximativ o oră, acesta continuându-și drumul spre loc. Topolog.

Tot în zona Topolog, la intersecția DN22A cu DJ 222E către loc. Rahmanu, în seara zilei de 29.01.2014 (în timpul codului roșu decretat de meteorologi), a fost semnalată o persoană înzăpezită.

Ag. Pindic Sorin împreună cu reprezentanți ai Primăriei Topolog și utilaje ale acestora s-au deplasat aprox. 14 km până la locația persoanei înzăpezite, unde au constatat că erau de fapt două persoane (doi conducători auto, cu un tir și un autoturism), persoane pe care le-au preluat și le-au adus în loc. Topolog unde au fost cazate peste noapte.

IPJ Tulcea