Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Agresată fizic de soţ și alungată din locuință împreună cu copilul Agresată fizic de soţ și alungată din locuință împreună cu copilul
Agresată fizic de soț și alungată din locuință împreună cu copilul pe timpul nopții, o femeie a solicitat sprijinul jandarmilor tulceni. În data de... Agresată fizic de soţ și alungată din locuință împreună cu copilul

Agresată fizic de soț și alungată din locuință împreună cu copilul pe timpul nopții, o femeie a solicitat sprijinul jandarmilor tulceni.

În data de 26 noiembrie, în jurul orei 04:40, jandarmii, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de către o femeie, care a reclamat faptul că a fost agresată de soţ și alungată din locuință.

Jandarmii s-au deplasat la fața locului, unde au găsit o femeie, în vârstă de 27 de ani, speriată, îmbrăcată sumar și cu un copil minor în brațe, declarând că a fost lovită cu pumnul în zona spatelui de către soț, aflat într-o stare avansată de ebrietate.

Aceasta a menționat că este a patra oară când bărbatul o agresează fizic și, fiind speriată, a luat copilul în grabă, părăsind locuința și cerând sprijinul forțelor de ordine.

Femeia și copilul au fost preluați imediat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Tulcea și transportați la Spitalul Județean Tulcea. În urma investigațiilor medicale de specialitate acordate, s-a stabilit că femeia se afla în perioada de izolare la domiciliu, în actualul context pandemic.
Ulterior, cei doi au fost preluați de reprezentanții Serviciului de Asistență Socială în vederea acordării de sprijin în cadrul Centrului de recuperare pentru victimele violenței în familie.

De asemenea, jandarmii au adus la cunoştinţa persoanei vătămate termenul de introducere a plângerii prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei și au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvâșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.