Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

ALDE SE PREGĂTEȘTE DE ALEGERI LA MALIUC ALDE SE PREGĂTEȘTE DE ALEGERI LA MALIUC
Conform conducerii Partidului Alianța Democraților și Liberalilor Tulcea alegerile pentru funcția de primar în localitatea Maliuc ar putea avea loc la începutul lunii iunie.... ALDE SE PREGĂTEȘTE DE ALEGERI LA MALIUC

Conform conducerii Partidului Alianța Democraților și Liberalilor Tulcea alegerile pentru funcția de primar în localitatea Maliuc ar putea avea loc la începutul lunii iunie.
„Deocamdată nu e sigură dată de 3 iunie, deoarece nu a fost anunțată în ședința de Guvern iar anunțul se face cu cel puțin 30 de zile înainte, probabil va fi anunțată săptămâna aceasta, tot undeva pentru începutul lunii iunie. Deja am început să verificăm prin sondaj un candidat, vă pot spune că avem în vedere mai mulți candidați.Mă bucur că oamenii sunt dornici să candideze din partea ALDE, Maliucul e o localitate în care probabil legăturile de rudenie își vor spune cuvântul precum și influența autorităților locale. Deci nu vor fi edificatoare pentru poziționarea partidelor politice aceste alegeri “a declarat Octavian Marius Popă.
Acesta a mai spus că în urma unor sondaje realizate la nivelul mai multor județe ALDE atinge o creștere importantă, în multe județe fiind la egalitate cu PNL.