Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

ALDE VA AVEA UN VICEPRIMAR LA MUNICIPIU.MARINESCU A RENUNŢAT LA CONSILIUL JUDEŢEAN ALDE VA AVEA UN VICEPRIMAR LA MUNICIPIU.MARINESCU A RENUNŢAT LA CONSILIUL JUDEŢEAN
Copreşedintele ALDE Tulcea, Petre Marinescu a renunţat la mandatul de consilier judeţean, depunând în acest sens actele necesare la secretariatul Consiliului Judeţean. Marinescu a... ALDE VA AVEA UN VICEPRIMAR LA MUNICIPIU.MARINESCU A RENUNŢAT LA CONSILIUL JUDEŢEAN

marinescuCopreşedintele ALDE Tulcea, Petre Marinescu a renunţat la mandatul de consilier judeţean, depunând în acest sens actele necesare la secretariatul Consiliului Judeţean.
Marinescu a optat pentru Consiliul Local (unde era al doilea pe listă), acolo unde va prelua un mandat de consilier după retragerea lui Marius Tudorie. Conform protocolului semnat cu PSD, Marinescu va candida pentru cel de-al doilea post de viceprimar al municipiului, având voturile necesare.
În altă ordine de idei, pentru a lămuri haosul marca Hogea din Consiliul Local, Prefectura a transmis zilele trecute spre secretarul municipiului o adresă oficială în care precizează că majoritatea în Consiliul Local este dată de 11 voturi.