ALELUIA: POPA NU VREA LOCUL LUI HOGEA!

popahogea2Deputatul Octavian Popa a retezat vineri speranţele susţinătorilor tulceni anunţând că nu va candida pentru funcţia de primar al municipiului, recunoscând că în Tulcea nu este foarte cunoscut. În cadrul unei conferinţe de presă copreşedintele PNL a anunţat că se va întârzia cu nominalizarea candidatului la funcţia de primar, datorită situaţiei dificile legate de arestarea actualului primar (suspendat din funcţie) Constantin Hogea.
“Probabil vom mai aştepta două trei săptămâni, este o situaţie dificilă pentru Partidul Naţional Liberal şi asta trebuie să o recunoaştem. E o situaţie care pleacă de la situaţia domnului primar, încă nu este foarte limpede din punct de vedere juridic, vedem în ultima perioadă mulţi oameni eliberaţi, s-ar putea să fie şi cazuri de oameni care să fie declaraţi nevinovaţi. Nu avem şi nu am făcut un demers pentru a ne interesa care este situaţia, şi nici nu putem dealtfel, care este situaţia reală din dosarul domnului primar, singurele informaţii pe care le avem sunt din bârfa din oraş.
Acest aspect ne obligă să mai aşteptăm un pic şi deasemenea să avem, nişte discuţii interne pentru situaţia în care domnul Hogea nu va mai putea candida.
Eu personal am avut de-a lungul timpului multe conflicte politice sau cu nuanţa personală, asta nu înseamnă că nu sunt şi nu am fost din primul moment solidar cu cea ce I se întâmplă. Eu nu ştiu dacă Hogea este vinovat sau nevinovat. Pot să accept că este posibil să fi fost un moment în care să fi greşit, dar din informaţiile pe care le avem nu există o delapidare din bani publici” spune deputatul Popă, cel care face parte din Comisia pentru supravegherea S.R.I. şi a recunoscut mai sus că singurele informaţii pe care le deţine sunt bârfe din oraş…
Nominalizaţii sunt…
Deputatul Popa a ţinut să precizeze că nu are de gând să candideze la funcţia de primar: “Şi când zic nu e nu, când zic da e da, e oficial, nu am de gând să candidez”.
În schimb Popa a enumerat câteva nume care ar putea figura printre cei care ar putea candida – “senatorul Octavian Motoc, domnul viceprimar Lică Sacu, doamna directoare Zibileanu sau domnul deputat Gudu”.