Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

ALEŞII S-AU ÎNTORS LA ŞCOALĂ! ALEŞII S-AU ÎNTORS LA ŞCOALĂ!
  Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat, luni dimineață, la deschiderea anului școlar 2017-2018 în orașul Babadag.  Ca un om al locului,... ALEŞII S-AU ÎNTORS LA ŞCOALĂ!

 

deschidere scoala babadagPreședintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat, luni dimineață, la deschiderea anului școlar 2017-2018 în orașul Babadag.

 Ca un om al locului, domnia sa a vorbit în termeni laudativi despre modul în care a evoluat, în ultimii ani, sistemul educațional din acest oraș de „provincie “al județului nostru, despre rezultatele deosebite ale elevilor băbăieni, dar și despre meritele cadrelor didactice care s-au dedicat acestei frumoase meserii.

„Este un motiv de mândrie pentru mine faptul că școlile din acest oraș au rezultate deosebite și că elevii din Babadag reușesc să ocupe locuri fruntașe în licee de top din județul Tulcea, dar și la licee sau facultăți de prestigiu Constanța sau chiar din București, sau chiar de peste hotare. Este dovada faptului că aici, la Babadag, se face carte, că un oraș care nu este reședință de județ poate da adevărate valori, iar meritul pentru aceste performanțe aparține pe de o parte elevilor, iar pe de alta colectivului de cadre didactice care au făcut din această profesie o adevărată carieră “, a transmis președintele Teodorescu elevilor strânși în curtea școlii, în prima zi a acestui an școlar.

În acest context, domnia sa și-a exprimat deplinul respect pentru toate cadrele didactice care profesează în orașul Babadag. „Dumneavoastră purtați responsabilitatea formării unor oameni de viitor, sunteți cei care trasează linii principale de dezvoltare intelectuală, dar și emoțională a tinerelor talente care ajung în sălile de clase. Aveți o putere uluitoare de a evidenția potențialul fiecărui elev și de a-i îndruma pașii pe calea succesului. Iar pentru toate acestea vă mulțumim și vă vom fi în permanență recunoscători “.

anisoara scoalaDoamna deputat Radu Anişoara împreună cu deputatul Mirela Furtuna au participat la deschiderea Anului Şcolar 2017 – 2018 la Şcoala gimnaziala Nichifor Ludovic din Niculiţel.

„Cu acest prilej am continuat acţiunea Ghiozdane pentru copiii din familii defavorizate şi am retrăit împreună cu toţi cei prezenţi bucuria începutului de an şcolar.
Vă dorim succes, să aveţi un an şcolar uşor dar eficient, să fiţi sănătoşi şi să-i ascultaţi pe părinţii şi dascălii voştri “a spus deputatul de Tulcea, Anişoara RADU.

siscu scoalaDeputatul liberal George Şişcu a participat la invitaţia domnului primar al oraşului Macin – Topoleanu Nicolae, la festivităţile prilejuite de deschiderea anului şcolar, la Liceul Tehnologic, Şcoala Generală Gheorghe Bănea, Liceul Gheorghe Murgoci, Şcoala Generală nr.1.

„Am avut ocazia, astfel, să cunosc scoli îngrijite şi curate, gata să îşi primească elevii. Le urez succes şi numai bine în noul an şcolar tuturor: profesori, elevi, părinţi! “a spus deputatul Şişcu.