Alexandru Cristian Iordan:”În următorii patru ani vom finaliza 1.000 km de autostrăzi şi drumuri expres”

  În guvernarea PSD, proiectele mari de infrastructură au stagnat, iar noi, liberalii, suntem decişi să redeschidem şantierele şi să propunem românilor proiecte noi. Prin programul Reclădim România, PNL a schimbat modelul de dezvoltare economică, înlocuind risipa cu investiţiile.

  De altfel, investiţiile publice s-au ridicat la 35 miliarde de lei în primele zece luni din 2020, cu mult peste nivelul înregistrat în ultimii ani. Am deschis marile șantiere (Sibiu-Pitești) și am accelerat lucrările la drumul expres Craiova-Pitești sau la centura Bacăului, care e aproape gata, în avans cu un an.

  În următorii patru ani vom finaliza 1.000 km de autostrăzi şi drumuri expres. Vor fi lucrări de anvergură în toate provinciile României, nu doar în judeţele din care provin liderii politici naţionali, cum se întâmpla în vechile guvernări.

  PNL va extinde reţelele de apă şi canalizare în 750 de localităţi, iar două treimi din drumurile judeţene vor fi modernizate.

  România se va dezvolta accelerat în următorii patru ani, iar acest lucru va deveni vizibil încă din primele luni ale anului 2021. Nu avem timp de pierdut şi suntem decişi să nu irosim această şansă!

  Alexandru Cristian Iordan, candidat PNL Tulcea pentru funcția de senator

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Solve : *
  13 − 12 =