Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Alocațiile cresc începând cu luna aprilie, zeci de mii de pensii recalculate se măresc cu 35% Alocațiile cresc începând cu luna aprilie, zeci de mii de pensii recalculate se măresc cu 35%
Din luna aprilie alocațiile copiilor cresc, conform programului de guvernare asumat, iar zeci de mii de pensii recalculate cresc cu 35%, a declarat deputatul... Alocațiile cresc începând cu luna aprilie, zeci de mii de pensii recalculate se măresc cu 35%

Anișoara Radu, deputat PSD Tulcea

Din luna aprilie alocațiile copiilor cresc, conform programului de guvernare asumat, iar zeci de mii de pensii recalculate cresc cu 35%, a declarat deputatul PSD Tulcea Anișoara Radu, membru în Comisia pentru Muncă și Protecție Socială din Camera Deputaților.
„Începând cu 1 Aprilie, alocațiile tuturor copiilor vor creşte, după cum urmează:
– 300 de lei pentru cei cu vârsta de până în doi ani;
– 150 de lei pentru cei de până în 18 ani;
– 300 de lei pentru copiii cu handicap, cu vârsta de până în 18 ani, conform Ordonanței de Urgentă aprobată luna trecută de Guvernul României.
De asemenea, câteva zeci de mii de pensionari, pentru care s-a terminat recalcularea pe legea 221/2018, vor avea, începând de mâine, pensiile mărite cu 35 la sută “a precizat deputatul Anișoara Radu.