Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

AMENINŢARE BOLNAVĂ: „SOŢIA MI-A TRIMIS O POZĂ ÎN CARE ŢINEA CUŢITUL LA GÂTUL COPILULUI NOSTRU “! AMENINŢARE BOLNAVĂ: „SOŢIA MI-A TRIMIS O POZĂ ÎN CARE ŢINEA CUŢITUL LA GÂTUL COPILULUI NOSTRU “!
Un tulcean din localitatea Dăeni a primit pe telefon o poză groaznică în care fetiţa lui apare cu un cuţit ţinut la gât! Bărbatul... AMENINŢARE BOLNAVĂ: „SOŢIA MI-A TRIMIS O POZĂ ÎN CARE ŢINEA CUŢITUL LA GÂTUL COPILULUI NOSTRU “!

c2Un tulcean din localitatea Dăeni a primit pe telefon o poză groaznică în care fetiţa lui apare cu un cuţit ţinut la gât! Bărbatul susţine că persoana care apare în fotografie ţinând cuţitul la gâtul copilului este chiar soţia lui, mama copilului.
Poza ar fi o ameninţare pentru bărbatul ce doreşte să divorţeze şi şi-a anunţat soţia că va lupta pentru ca fetiţa să rămână alături de el.
„După ce am văzut imaginea am aflat că reprezentanţii Primăriei Dăeni, cu ajutorul unui poliţist local, au mers la domiciliul bărbatului pentru a prelua copilul urmând să îl predea mamei. Exact mamei acuzate că i-a pus cuţitul la gât copilului. Nu mi-a venit să cred, am intervenit telefonic şi am reuşit să oprim această operaţiune extrem de ciudată, dacă ţinem cont de gestul total iresponsabil din fotografia respectivă. Tatăl munceşte în străinătate, vă daţi seama ce a simţit când şi-a văzut copilul cu cuţitul la gât, ca o ameninţare, mai exact un avertisment bolnav “spune Leonard Poponete, avocatul bărbatului din Dăeni.
Acesta mai spune că situaţia copilului şi gestul mamei ar trebui să intre în atenţia autorităţilor urgent, pentru că procedurile legale în cazul divortului si custodiei minorului sunt foarte greoaie şi nu se ştie care va fi soarta copilului în acest timp.