Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Analize gratuite pentru locuitorii din județul Tulcea! Analize gratuite pentru locuitorii din județul Tulcea!
Este vorba despre o activitate menită să dezvolte accesul populației la servicii de sănătate: tulcenii își pot testa, gratuit, glicemia sau tensiunea arterială și... Analize gratuite pentru locuitorii din județul Tulcea!

Este vorba despre o activitate menită să dezvolte accesul populației la servicii de sănătate: tulcenii își pot testa, gratuit, glicemia sau tensiunea arterială și vor beneficia și de analize medicale efectuate de o echipă complexă de medici specialiști.

Pe raza municipiului, campania a demarat în această săptămână: foarte mulți tulceni au ajuns la corturile amplasate în Tulcea de reprezentanții PSD.

Când și unde găsiți corturile „PSD pentru sănătatea ta“

În perioada 15 septembrie – 1 octombrie, Organizația Județeană a PSD Tulcea desfășoară, în municipiul Tulcea, o campanie pentru sănătatea tulcenilor: este vorba despre o acțiune de testare a glicemiei și tensiunii arteriale.

Social democrații vin în sprijinul populației: campania se desfășoară în mai multe puncte de pe raza municipiului. Tulcenii sunt așteptați la corturile amplasate în Piața Civică, parcul din Piața Nouă și în zona Casei Sindicatelor.

„Vrem să ne implicăm activ în sprijinirea populației din municipiu și din județ, iar la baza acțiunii despre care vorbim stă faptul că sănătatea este un domeniu prioritar atât pentru social – democrație.  Campania „PSD pentru sănătatea ta“ va continua, în perioada următoare, în mai multe localități din județ“, a precizat președintele Organizației Județene a PSD Tulcea, Horia Teodorescu.

Analize gratuite pentru locuitorii județului Tulcea

În perioada 22 septembrie – 1 octombrie, PSD Tulcea, în colaborare cu o echipă de medici specialiști, va efectua analize gratuite. Primele localități în care vor ajunge cadrele medicale sunt: Sarichioi, Murighiol, Jijila, Isaccea, Măcin, Babadag.

Mai târziu, în perioada 29-30 septembrie, caravana sănătății PSD va ajunge, cu sprijinul Direcției de Sănătate Publică, în Delta Dunării.

Comunicat de presa.