ANDALUZIA VS ȘTEFAN ILIE: PRIMUL SCHIMB DE REPLICI DE LA DISTANȚĂ ÎNTRE CANDIDAȚII LA PRIMĂRIE!

Proaspăt nominalizată ca și candidat pentru funcția de primar al municipiului Tulcea,viceprimarul Andaluzia Luca a lansat și un prim atac la adresa potențialului contracandidat liberal Ștefan Ilie, cu iz de ironie.
„Domnul Ilie este un bun primar, al uneia dintre cele mai importante comune din județul Tulcea. Din câte îmi amintesc Partidul Social Democrat a colaborat foarte bine cu domnia sa o anumită perioadă și cred că încă îi mai suntem recunoscători că în 2014 ne-a susținut candidatul la funcția de președinte, pe Victor Ponta, chiar dacă acesta nu a câştigat “a spus Andaluzia Luca.
În replică, Ștefan Ilie a spus că apreciază candidatura doamnei Luca.
„Apreciez candidatura doamnei și consider că tot mai multe femei trebuie să candideze la primăria municipiului Tulcea. Îi doresc să fie candidatul PSD și la alegerile locale de la anul. În privința afirmațiilor pe care le-a făcut, mă bucur că are timp de comentarii politice când deține de mulți ani funcția de viceprimar și conduce Consiliul Local Tulcea. Eu nu am timp să mă ocup de istorie și acțiuni vechi, pe care mi le-am asumat la timpul lor, ci doar de administrație, de prezent și de dezvoltarea comunei unde sunt primar până în 2020“.