Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

ANGAJAŢII DE LA CENTRUL „SIBELL “, LĂSAŢI FĂRĂ SALARII DE TEHNOCRAŢI! ANGAJAŢII DE LA CENTRUL „SIBELL “, LĂSAŢI FĂRĂ SALARII DE TEHNOCRAŢI!
Angajaţii Centrului de Îngrijire, Supraveghere şi Educaţie Timpurie „Sibell “au muncit fără să primească salariu timp de două luni de zile după ce banii... ANGAJAŢII DE LA CENTRUL „SIBELL “, LĂSAŢI FĂRĂ SALARII DE TEHNOCRAŢI!

SIBELAngajaţii Centrului de Îngrijire, Supraveghere şi Educaţie Timpurie „Sibell “au muncit fără să primească salariu timp de două luni de zile după ce banii respectivi nu au mai fost repartizaţi de către Ministerul Muncii. Centrul de Îngrijire, Supraveghere şi Educaţie Timpurie „Sibell”, un proiect cu fonduri europene finanţat prin mecanismul financiar SEE 2009-2014 în cadrul Programului RO11 „Promovarea egalităţii de gen şi a echilibrului dintre viaţa profesională şi cea privată”.
Problema a fost semnalata în cadrul şedinţei Consiliului Local de săptămâna trecută de către consilierul Daniel Draniceanu şi confirmată de directorul Direcţiei Asistenta şi Protecţie Socială, Ştefana Zibileanu: „Este adevărat, au existat probleme cu cererile de rambursare, respectiv banii pentru salariile angajaţilor, pur şi simplu nu ştim ce s-a întâmplat la Ministerul Muncii, nu a primit un răspuns concret ci doar că se va rezolva, este vorba de două luni de zile din urmă, acum urmează să se treacă pe finanţare de la Consiliul Local. Le mulţumesc angajaţilor care au înţeles situaţia şi au lucrat fără să fie plătiţi “.
Obiectivul principal al centrului este de a asigura servicii integrate de îngrijire şi supraveghere copiilor din municipiul Tulcea în vârstă de până la 3 ani şi implementarea programelor de educaţie timpurie adecvate vârstei, nevoilor şi potenţialului de dezvoltare al acestora.