Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Ansamblul „Baladele Deltei”, o nouă „bătălie“ în Duelul Ansamblurilor, marți de la ora 15! Ansamblul „Baladele Deltei”, o nouă „bătălie“ în Duelul Ansamblurilor, marți de la ora 15!
Ansamblul Artistic „Baladele Deltei” din Tulcea, va participat marți, 20 februarie 2018, între orele 15.00-17.00, la o nouă ediție a concursului „Duelul Ansamblurilor” a... Ansamblul „Baladele Deltei”, o nouă „bătălie“ în Duelul Ansamblurilor, marți de la ora 15!

Ansamblul Artistic „Baladele Deltei” din Tulcea, va participat marți, 20 februarie 2018, între orele 15.00-17.00, la o nouă ediție a concursului „Duelul Ansamblurilor” a postului de televiziune PRO Tv, avându-l ca realizator pe Cătălin Măruță. Concurentul ansamblului tulcean va fi, de această dată, Ansamblului „Doina Bascovului” din județul Argeș. Alături de membrii „Baladelor Deltei”, susținându-i, în studioul emisiunii se va afla o personalitate tulceana de notorietate națională și internațională, a cărui identitate este, până la începerea concursului, o surpriză!

Ansamblul Artistic „Baldele Deltei” mulțumește tuturor celor care au înțeles să îl sprijine astfel, și își exprimă recunoștința pentru dragostea și solidaritatea concetățenilor săi, fie ei aflați în Tulcea, fie în țară, fie în afara țării, precum și celor (foarte mulți!) care, din alte localități fiind, din alte județe, l-au preferat și l-au votat, aflându-se aici sau în străinătate, și l-au ajutat, prin votul lor, sa ajunga până în această onorantă fază a concursului! Mulțumește, de asemenea, tuturor celor care vor stărui să o facă și de această dată, voturile prin SMS ale susținătorilor săi fiind o condiție obligatorie  a promovării în etapa finală!

Mulțumim cu recunoștință tuturor susținătorilor noștri, dându-le întâlnire marți, 20 februarie 2018, între orele 15.00-17.00, în fața micilor ecrane!

DIRECTOR

Ștefan COMAN