Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

APLICAȚIA CARE TE POATE SALVA ÎN DELTA DUNĂRII! APLICAȚIA CARE TE POATE SALVA ÎN DELTA DUNĂRII!
Asociaţia Club Bărci Motoare din a Tulcea a lansat aplicaţia Club Bărci Motoare, complet funcţională pentru ambele sisteme de operare. Aplicaţia este GRATUITĂ pentru... APLICAȚIA CARE TE POATE SALVA ÎN DELTA DUNĂRII!

Asociaţia Club Bărci Motoare din a Tulcea a lansat aplicaţia Club Bărci Motoare, complet funcţională pentru ambele sisteme de operare. Aplicaţia este GRATUITĂ pentru membrii cotizanţi !

Dacă nu sunteţi membru cotizant însă doriţi să aveţi acces la aplicaţie, de a beneficia de aplicaţia Club Bărci Motoare, puteţi face o donaţie de 100 ron în contul asociaţiei şi veţi primi codul de acces valabil 1 an de zile (an calendaristic) la fel ca orice membru cotizant.

„Credem că într-un an de zile am dezvoltat aplicaţia cât şi cum am putut mai bine pentru a fii utilă şi benefică tuturor ce ies în Delta sau pe Mare şi nu numai, fiind prima şi singura aplicaţie SOS de acest fel din România!

Dacă aveţi şi alte idei care să aducă îmbunătăţiri aplicaţiei vă rog să spuneţi! Vom ţine cont de toate părerile! “

Spun cei din echipa Club Bărci Motoare.

Dacă încă nu ştiţi ce face aceasta aplicaţie vă amintim:

– Sistem de S.O.S – accesând butonul de S.O.S toţi utilizatorii primesc semnalul de urgenţă urmând a primii ajutor în cel mai rapid mod posibil.

– Monitorizare NON-STOP astfel încât la accesarea SOS nu mai pierdeţi timp să spuneţi unde vă aflaţi etc.. (unii poate chiar nu ştiu exact pe unde sunt). Sistemul vă detectează cu o precizie de 100 m!

– Serviciul de Chat în aplicaţie.
– Posibilitatea de upload poze
– Speedometru pentru a vedea viteza de deplasare (momentan funcţionabil doar pentru IOS)
– Posibilitatea de a bifa pe harta obstacole sau controale pentru a alertă membrii aplicaţiei.
– Acoperire de semnal 99% din Delta Dunării
– Posibilitatea de a vedea în permanenţă unde sunt colegii dumneavoastră.

Aplicaţia este disponibilă pe google play şi itunes.