Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

ARESTAȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI ARESTAȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI
În urma a patru percheziții efectuate în județele Constanța și Tulcea, a fost descoperită o cultură indoor de cannabis, alcătuită din 248 de plante.... ARESTAȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI

canabisÎn urma a patru percheziții efectuate în județele Constanța și Tulcea, a fost descoperită o cultură indoor de cannabis, alcătuită din 248 de plante. Patru persoane sunt cercetate în cauză.

Miercuri 23 februarie Tribunalul a admis  propunerea D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Tulcea, de arestare preventivă a inculpatilor Darie Silviu,Lazăr Diana Cristina,Moşescu Florin Vlad şi Creţu Ştefan Daniel, pentru 30 de zile

La data de 22 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea și ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurillor D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea, au efectuat patru percheziţii în judeţele Constanţa şi Tulcea, în cadrul unei acţiuni ce a vizat destructurarea unei grupări specializate în trafic de droguri de risc.

La percheziția efectută în Năvodari, județul Constanţa, a fost identificată o cultură indoor de cannabis, alcătuită din 248 de plante în diferite stadii de vegetaţie, cu înălţimi cuprinse între 12 şi 180 de centimetri. Au fost  ridicate aproximativ 20 de kilograme de fragmente vegetale în care s-a pus în evidenţă tetrahidrocannabinol (THC – drog de mare risc), precum și echipamentele și substanțele folosite pentru întreținerea culturii.

Din  celelalte imobile percheziţionate au fost ridicate bunuri folosite în activitatea infracțională: grindere metalice, telefoane mobile, calculatoare, cartele SIM, HDD-uri și SSD-uri.