Arta tulceanului Zuzu Caratănase a blocat bulevardul Magheru, vineri seară

Bulevardul Magheru a fost blocat pe partea pietonală, ieri, la Galeria Simeza, la deschiderea expozitiei “Sacrosanctus”, cu lucrări pe simeze semnate de artistul tulcean ZuZu Caratănase! La eveniment a participat și deputatul tulcean George Șișcu (PNL), un vechi prieten al artistului.

„Vineri seara, pe 2 nov, am avut marea bucurie să fiu împreună cu președintele PNL, dl. Ludovic ORBAN, alături de prietenul meu-tulceanul- ZUZU Caratănase, la vernisajul uneia din cele mai mari expoziții personale ale lui, intitulată „SACROSANCTUS”.
Cuvântul de deschidere de la galeria SIMEZA l-a avut dl academician Răzvan TEODORESCU, ținând să puncteze evenimentul și domnii Mihai Plămădeală, curator, Petru Lucaci, președinte al Uniunii Artiștilor Plastici din România, Alexandru Ghilduș, președinte de Onoare al Uniunii Artiștilor Plastici din România.
I-am înmânat lui ZUZU diploma de excelență din partea Comisiei de cultura, artă și mijloace de informare în masă, a Camerei Deputaților.
La eveniment au fost prezente peste 200 de persoane, astfel încât circulația pe trotuarul bulevardului Magheru, a fost aproape blocată.
Tulcenii pot fi mândri pentru că, iată, un fost elev al școlii tulcene demonstrează din nou că talentul șlefuit de dascăli pricepuți are ca rezultat realizări de excepție.
Felicitări ZUZU, tulcenii sunt mândri de tine !“