Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Localnicul de 33 de ani din Mila 23 a fost depistat aseară, în jurul orei 21.00, pe braţul Sfântu Gheorghe, de către poliţiştii de...

Localnicul de 33 de ani din Mila 23 a fost depistat aseară, în jurul orei 21.00, pe braţul Sfântu Gheorghe, de către poliţiştii de frontieră în colaborare cu reprezentanţi ai ARBDD.

Aceştia au acţionat la pont: au verificat ambarcaţiunea marca „Forward 520” condusă de R.N. de 33 ani, domiciliat în localitatea Mila 23 din judeţul Tulcea şi au găsit cantitatea de 1.000 de kilograme de peşte din specia scrumbie, aflată în stare proaspătă, pentru care cel în cauză nu deţinea documente justificative.

Întreaga cantitate de peşte, în valoare de aproximativ 6.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării şi predată spre valorificare unei societăţi comerciale de profil din localitatea Murighiol.

Pe numele persoanei depistate au fost întocmite actele premergătoare urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinere, transport sau comercializare fără documente legale a peştelui, icrelor ori produselor din peşte“.