Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Trei dintre cei 11 şoferi prinşi beţi la volan aveau alcoolemii de peste 1 la mie. S. Răzvan de 25 ani din Murighiol conducea...
Prinşi de poliţiştii de la Rutieră

Prinşi de poliţiştii de la Rutieră

Trei dintre cei 11 şoferi prinşi beţi la volan aveau alcoolemii de peste 1 la mie.
S. Răzvan de 25 ani din Murighiol conducea în Dunavăţu de Jos având o alcoolemie de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. G. Vasilică de 56 ani din Tulcea conducea autoturismul marca Opel pe strada Isaccei din Tulcea, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (1,07 mg/l alcool pur in aerul expirat). L. Nicolae de 38 ani din Babadag  conducea autoturismul marca Audi pe strada Heracleea din Babadag, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat).

N. Tilică de 45 ani din Tulcea conducea autoturismul marca Audi pe Barajului, având o îmbibaţie alcoolică de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S. Ion de 38 ani din Tulcea, conducea pe strada Constructorilor din Tulcea, fiind  sub influenţa băuturilor alcoolice ( 0,79 mg/l alcool pur in aerul expirat).

C. Neculai de 54 ani din Tulcea conducea autoturismul marca Dacia Logan pe strada Tunsului din Tulcea, având o îmbibaţie alcoolică de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O. Gheorghe de 57 ani din Mahmudia, care conducea în Mahmudia, având o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur in aerul expirat.

L. Daniel de 30 ani din Sarichioi, conducea un auto în Sarichioi, având o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur in aerul expirat.

E. Mihail de 40 ani din Mineri, conducea autoturismul marca Dacia 1310, pe strada Babadag  din municipiul Tulcea, având o îmbibaţie alcoolică de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

I. Vasile de 22 ani din Murighiol conducea un auto pe DJ229 având o alcoolemie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

M. Daniel de 31 ani din mun. Tulcea conducea autoturismul marca Rover pe str. Isaccei din mun.Tulcea, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0,42 mg/l alcool pur in aerul expirat).