Au inceput pregatirile pentru Raliul Deltei 2013

   Cu ceva mai mult de 3 luni înaintea startului în Raliul Deltei, organizatorul evenimentului a început cu lucrările de amenajare a traseului pentru că această etapă să se desfăşoare în cele mai bune condiţii. Raliul Deltei, etapă a treia din calendarul Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop, se va desfăşura în perioada 31 mai – 1 iunie şi este cel mai important eveniment sportiv din Dobrogea.
   Raliul Deltei revine anul acesta în Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop după o pauză de 20 de ani, iar organizatorul, Clubul Sportiv Nautic Motorsport, a început deja pregătirile pentru această ediţie. „Unul din cele mai importante puncte pe care trebuie să le rezolvăm tine de amenajarea probelor speciale. Începând de ieri se lucrează la acest aspect şi, împreună cu autorităţile locale, sunt sigur că drumurile vor fi perfecte pentru o etapă din Campionatul Naţional de Raliuri. Până acum s-au făcut toate măsurătorile şi s-au întocmit devizele de lucrări, iar acum începem efectiv treaba”, a spus Mihai Tănase, organizatorul Raliului Deltei.
   Direcţia SilvicaTulcea, prin reprezentanţii de pe traseu (Ocoalele Silvice Niculiţel, Cerna, Babadag) au început deja cosmetizarea coronamentului pe probele Telita şi Cocosu, PS1 şi PS2, care au în total 40 kilometri. În zilele următoare se vor amplasa depozitele de piatră la începutul şi sfârşitul probelor speciale, iar la începutul săptămânii viitoare vor începe efectiv lucrările de reabilitare. „Suntem decis să facem din acest raliu un eveniment de referinţă în Campionatul Naţional şi facem toate eforturile necesare pentru că totul să fie perfect. Pe specială a şasea, Babadag, situaţia se prezintă mult mai bine pentru că cei de la Ocolul Silvic au început lucrările din toamnă şi în acest moment mai sunt de cosmetizat doar mici porţiuni de vegetaţie. Avem un program conform căruia se vor desfăşura aceste lucrări şi totul va fi pregătit pentru raliu”, a mai adăugat Mihai Tanase.
   Raliul Deltei, etapă a treia din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop, se va desfăşura în perioada 31 mai – 1 iunie 2013.
   mai multe informatii pe www.raliuldeltei.ro