Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Austeritate: Suspect de trafic de droguri, prins în „rata” Tulcea-Constanța! Austeritate: Suspect de trafic de droguri, prins în „rata” Tulcea-Constanța!
La data de 21 mai 2023, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică Tulcea, au identificat într-un mijloc de transport în comun ce se... Austeritate: Suspect de trafic de droguri, prins în „rata” Tulcea-Constanța!

La data de 21 mai 2023, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică Tulcea, au identificat într-un mijloc de transport în comun ce se deplasa pe ruta Tulcea-Constanța, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Tulcea, persoană ce se afla sub măsura controlului judiciar cu interdicția de a părăsi localitatea. În urma controlului corporal efectuat asupra acestuia au fost identificate 30 de doze de fragmente vegetale de culoare verde-olive, despre care acesta susținea că sunt etnobotanice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art.16 alin. 1 din Legea nr.194/2011 (Fapta persoanei care, fără a deține autorizație eliberată în condițiile prezentei legi, efectuează fără drept operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani, dacă fapta nu constituie o infracțiune mai gravă.). 

Notă: Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea vă aduce la cunoștină faptul că în această perioadă, se vor intensifica activitățile de prevenire și combatere a infracțiunilor pe linia consumului de alcool și droguri de către conducătorii auto.