Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Autorul „spargerii anului” la Tulcea a fost arestat! Autorul „spargerii anului” la Tulcea a fost arestat!
Conform surselor, hoțul a spart casa unui cunoscut om de afaceri din domeniul comerțului cu cereale, din Tulcea, în timp ce familia se afla... Autorul „spargerii anului” la Tulcea a fost arestat!

Conform surselor, hoțul a spart casa unui cunoscut om de afaceri din domeniul comerțului cu cereale, din Tulcea, în timp ce familia se afla la o nuntă.

În evidenţele Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea a fost înregistrată cauza privind pe inculpatul P.A.C., cercetat pentru săvârșirea în stare de recidivă a unei infracţiuni de furt calificat, comisă pe timpul nopţii, prin efracţie şi prin violare de domiciliu.
Astfel, s-a stabilit că în noaptea de 07/08.05.2022, prin escaladarea gardului şi apoi prin efracţie, inculpatul P.A.C. a pătruns într-un imobil din mun. Tulcea, de unde a sustras mai multe bunuri, bijuterii şi sume de bani, cauzând persoanei vătămate un prejudiciu de aproximativ 200.000 euro.
Autorul furtului a fost identificat la scurt timp şi a recunoscut săvârşirea furtului iar prejudiciul a fost în mare parte recuperat.
Întrucât procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea au constatat că faptele inculpatului P.A.C. prezintă pericol pentru ordinea publică, la data de 13.05.2022 acesta a fost prezentat Judecătoriei Tulcea cu propunerea de arestare preventivă, propunere ce a fost însuşită de instanţă iar inculpatului i-a fost emis un mandat de arestare pe o durată de 30 de zile.
Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.