Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Autospeciale noi pentru ISU Autospeciale noi pentru ISU
  Este vorba despre proiectul privind „achiziţionare de echipamente specifice pentru îmbunătăţirea capacităţii şi calităţii sistemului de intervenţie în situaţii de urgenţă, acordarea asistenţei... Autospeciale noi pentru ISU

 

Este vorba despre proiectul privind „achiziţionare de echipamente specifice pentru îmbunătăţirea capacităţii şi calităţii sistemului de intervenţie în situaţii de urgenţă, acordarea asistenţei medicale de urgenţă şi a primului ajutor calificat în regiunea de Sud-Est“.

Până la momentul de faţă, prin acest proiect finanţat prin POR, au fost achiziţionate trei autospeciale medicale, şase autospeciale cu apă şi spumă, o maşină pentru descarcerare.

La momentul de faţă specialiştii din Consiliul Judeţean lucrează la strategia Deltei Dunării, iar în cadrul secţiunii referitoare la domeniul sănătate sunt luate în calcul şi investiţii esenţiale pentru Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (respectiv SMURD).

Mulţumiri pentru activitatea din această iarnă

După prezentarea pe scurt a proiectului (derulat la nivel regional), preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, i-a felicitat pe toţi cei care s-au implicat în soluţionarea situaţiilor de urgenţă cauzate de viscolul din această iarnă.

„Aş dori să le mulţumesc tuturor angajaţilor din cadrul ISU care ne-au ajutat enorm în momentele delicate, iar aici mă refer la perioada în care am avut cod de viscol. Aţi fost acolo, în teren şi, datorită intervenţiilor dumneavoastră, ale jandarmilor, ale armatei, am reuşit să depăşim acele momente dificile fără să înregistrăm evenimente tragice“, a spus preşedintele Consiliului Judeţean, Horia Teodorescu.