Autoturism furat recuperat de polițiști la Murighiol

foto arhiva

foto arhiva

polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de un bărbat în vârstă de 25 de ani din comuna Murighiol, județul Tulcea, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul ce se afla parcat în curtea locuinței sale.
Cercetările efectuate de polițiști au condus la identificarea autorului, stabilind că acesta este un bărbat de 20 de ani din localitatea Murighiol, județul Tulcea.
În urma verificărilor efectuate de polițiști, la scurt timp, autoturismul a fost găsit abandonat pe raza localitatății Murighiol, județul Tulcea, bunul fiind restituit persoanei vătămate.
Fată de persoana în cauză Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.
În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau alte susbstanțe.