Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Fostul şef al Poliţiei Deltei – Ştefan Leonte a devenit vicepreşedinte al UNPR Tulcea, alături de alte nume cunoscute precum Vasile Nedelcu şi Cazacu...
Stefan Leonte

Stefan Leonte

Fostul şef al Poliţiei Deltei – Ştefan Leonte a devenit vicepreşedinte al UNPR Tulcea, alături de alte nume cunoscute precum Vasile Nedelcu şi Cazacu Stelica, toţi vicepreşedinţi interimari. Totodată conducerea UNPR Tulcea anunţa o avalanşă de adeziuni venite la partid, aproximativ trei sute înregistrate miercurea trecută.
“Miercuri am avut onoarea să înregistrăm înscrierea a trei sute de membri cu adeziuni în UNPR Organizația Municipală Tulcea şi țin să mulţumesc respectuos mediului de afaceri care m-a sprijină în susținerea acestui proiect greu dar nu imposibil – să creştem numărul de membri pentru Organizația unprtl Municipală UNPR Tulcea care am preluat-o în urmă cu trei luni. În egală măsura mulţumesc respectuos domnilor Nedelcu Vasile, Leonte Ştefan şi Cazacu Stelica pentru că au îmbrățișat doctrina UNPR mi s-au alăturat şi şi-au asumat preluarea funcțiilor de vicepreședinți interimari în Biroul Politic Municipal UNPR Tulcea. Le spun bun venit şi spor la munca pentru ” siguranță, stabilitate, sinceritate” a declarat preşedintele organizaţiei municipale Tulcea, consilierul judeţean Anişoara Radu.
În momentul de faţă organizaţia municipala este în plină ascensiune , susţine preşedintele Anişoara Radu.

Anisoara Radu

Anisoara Radu

“Sunt bucuroasă să văd că mesajul UNPR de a asigura stabilitatea României în politică și administrație, are din ce în ce mai mult succes. Sunt onorată că există atâta dorință din partea oamenilor de a se alătura UNPR. Alături de colegii mei din UNPR și alături de președintele Gabriel Oprea îi primim cu brațele deschise pe toţi cetăţenii cinstiţi și suntem convinși că vom reuși împreună să facem politica cetățenilor, atât, în Tulcea cât și în toată țara, și oriunde se află români care au nevoie de politicieni care să se lupte pentru ei”.