Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Avansări în grad la Jandarmeria Tulcea de Ziua Națională a României Avansări în grad la Jandarmeria Tulcea de Ziua Națională a României
Astăzi, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, a avut loc ceremonialul de avansare în grad și acordarea de recompense morale pentru cadrele militare,... Avansări în grad la Jandarmeria Tulcea de Ziua Națională a României

Astăzi, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, a avut loc ceremonialul de avansare în grad și acordarea de recompense morale pentru cadrele militare, cu ocazia Zilei Naționale a României. 

În acest context, au fost prezentate ordinele de avansare în gradul militar următor, înainte de expirarea stagiului minim pentru șapte cadre militare (trei ofițeri și patru subofițeri), care îndeplinesc condițiile legale și care au rezultate foarte bune în activitate. 

Au fost acordate totodată recompense morale cadrelor militare care s-au evidențiat în activitatea lor profesională prin îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu. 

Cu această ocazie, comanda inspectoratului le-a transmis felicitări tuturor celor care, începând de astăzi, vor purta cu mândrie  noile grade militare.

Conform Statului cadrelor militare ,,gradul militar este un drept al titularului și reprezintă recunoașterea în plan social a calității de cadru militar”.

      COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL