Avansări în grad la termen și un nou coleg la Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea

În data de 02 august, 30 de cadre militare ( 3 ofițeri și 27 de subofițeri) din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, care au îndeplinit stagiul minim în grad și condițiile prevăzute de Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare cu modificările ulterioare și completările ulterioare, au fost avansați în gradul următor.

Cei avansați au fost felicitați de către conducerea unității, care le-a înmânat noile grade și le-a transmis tuturor cele mai frumoase gânduri și îndemnul de a sluji în continuare, cu devotament, patria.

De asemenea, în același cadru, a fost prezentat și noul comandant de Pluton – sublocotenent Al-Hammadi Riad, care s-a alăturat colectivului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea. Absolvent al Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza”, noul ofițer va urma o perioadă de acomodare cu cerințele postului, perioadă în care va cunoaște și întregul personal al unității.

Domnul inspector șef, colonel Bordei Ion, i-a urat succes în activitate sublocotenentului Al-Hammadi Riad și o carieră militară plină de realizări!

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL