Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Avea 155 de kilograme de pește în mașină Avea 155 de kilograme de pește în mașină
  Joi, în jurul orei 08.50, polițiștii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Tulcea au oprit pentru control în zona de competență, un autoturism marca... Avea 155 de kilograme de pește în mașină

 

pesteJoi, în jurul orei 08.50, polițiștii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Tulcea au oprit pentru control în zona de competență, un autoturism marca Mitsubishi, cu numere de înmatriculare românești, condus de cetățeanul român N.G., în vârstă de 45 de ani, domiciliat pe raza județului Tulcea.

În urma verificării autoturismului, în portbagaj, a fost descoperită cantitatea de 155 kilograme pește proaspăt din speciile caras, știucă, somn și babușcă, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente legale de proveniență și transport.

Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de  pește, care a fost predată spre valorificare unor societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar în cauză a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ‘deținere și transport a peștelui fără documente legale’, spune purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă, subinspector de poliție Alexandru Ion.