„Avem nevoie de medici, dar comisia mixta de sănătate ignora solicitările lor“

„Avem nevoie de medici, dar comisia mixta de sănătate ignora solicitările lor.Recent am primit o solicitare de ajutor din partea unei doamne doctor, voi adresa solicitari Ministerului Sănătății pentru lămurirea acestei probleme“ a declarat deputatul tulcean Anișoara Radu(PSD).

„Doamnă deputat Radu Anisoara Vă adresez această rugaminte prin care va rog sa ma ajutati.
În vederea recunoaşterii titlurilor de medic specialist am depus dosarul cu nr.39067 din 08.08.2018 La Ministerul Sanatatii din Romania.

Până în prezent dosarul meu depus la 08.08.2018 cu nr.39067 nu este solutionat. Eu Dr. Elvira Andon sunt cetatean roman cu resedinta in Romania. . Sunt medic chirurg proctolog de 31 ani., sunt Doctor in Stiinte Medicale din 2002, am efectuat peste 7000 de interventii chirurgicale, am publicate 50 de lucrari stiintifice de specialitate.
Sunt pregatita sa activezi la orice institutie medicala din judeţul Tulcea, inclusiv si medic de familie, deoarece pregatirea i-mi permite. Dosarul meu de recunoasterea a titlului de medic specialist este transmis comisiei mixte spre solutionare, insa nu cunosc motivul de ce nu se solutioneaza. Va rog sa ma ajutati.

Dr. ELVIRA ANDON – Medic chirurg prctolog – Doctor in stiinte medicale“.