Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Răspândacul Jipa se agită degeaba pe la terase! Răspândacul Jipa se agită degeaba pe la terase!
De ceva zile-ncoace gura nu-i mai tace pupilei primarului Hogea. Reprofilat pe post de răspândac eternul „îmbârligator “de profesie Cezar Jipa se chinuie să-i... Răspândacul Jipa se agită degeaba pe la terase!

De ceva zile-ncoace gura nu-i mai tace pupilei primarului Hogea. Reprofilat pe post de răspândac eternul „îmbârligator “de profesie Cezar Jipa se chinuie să-i refacă imaginea şefului sau de partid şi Primărie, nu de alta, dar zvonurile privind iminenta arestare, suspendare din funcţie, ba chiar condamnare, circula cu viteza şi afectează orgolii.
Cu aer misterios, pe la toate mesele la care ajunge, maestrul Jipa şopteşte languros cum că problemele primarului Hogea cu Agenţia Naţională de Integritate au luat sfârşit, că totul s-ar fi rezolvat şi că primarul va domni fără probleme încă multe mandate, legislative, nu penale. Nu ştim ce surse din magistratura are respectivul, însă ce e cert, real, şi de necontestat, este că mănâncă borş, şi asta conform Ministerului Justiţiei!
După cum, poate afla orice cetăţean conectat la internet de pe site-ul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, problemele primarului Hogea se vor lămuri abia pe data de 14 mai 2014, atunci când acesta are ULTIMA şansă să scape, adică să rămână primar, după ce deja a pierdut în prima fază împotriva Agenţiei Naţionale de Integritate – cea care l-a declarat incompatibil cu funcţia de primar (citiţi mai jos de ce), la Curtea de Apel Constantă.Şi această înfrângere concretă poate fi consultată oficial pe portalul instanţei respective, în presă locală mai greu, spaţiul fiind ocupat cu anunţuri plătite de Primărie…
Restul, cum spun unii, e cancan, dar înţelegem, poate mai pică totuşi câte ceva şi până la verdict.