Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

AVOCATUL „ŢEPAR “: MARELE INVESTITOR DE LA SULINA, ARESTAT PENTRU TENTATIVA DE OMOR ŞI ŞANTAJ! AVOCATUL „ŢEPAR “: MARELE INVESTITOR DE LA SULINA, ARESTAT PENTRU TENTATIVA DE OMOR ŞI ŞANTAJ!
Avocatul Irinel Caius Iliescu, arestat ieri pentru tentativa de omor şi şantaj este un personaj cunoscut în zona Sulina, fiind armatorul navei Print Constantin,... AVOCATUL „ŢEPAR “: MARELE INVESTITOR DE LA SULINA, ARESTAT PENTRU TENTATIVA DE OMOR ŞI ŞANTAJ!

Caius St IliescuAvocatul Irinel Caius Iliescu, arestat ieri pentru tentativa de omor şi şantaj este un personaj cunoscut în zona Sulina, fiind armatorul navei Print Constantin, o navă ce zace de ani de zile pe faleza Sulina. După ce a debarcat iniţial la Sulina cu oferte generoase pentru localnici şi autorităţile locale, a reuşit să încheie un contract de cheiaj promiţând că va efectua curse de călători în regim de lux pe ruta Tulcea Sulina şi retur, obţinând astfel un contract avantajos. Promisiunile s-au transformat rapid într-o serie de procese după ce Primăria a încercat să rezilieze contractul de cheiaj şi să evacueze nava avocatului, Print Constantin, care ar fi avut probleme similare şi în alte zone în care a staţionat.
printASPL Sulina a câştigat o serie de procese împotriva SC PRINT CONSTANTIN SHIPPING SRL, la fel ca şi unii furnizori de servicii şi foşti angajaţi, avocatul arestat acum, debarcat ca un investitor de clasa la Sulina, dovedindu-se a fi doar un mic „ţepar “

ACUZATIILE

Marţi, 14 februarie, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, avocatul Irinel Caius Iliescu a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, pentru tentativă de omor şi şantaj, după ce, în luna noiembrie a anului trecut, şi-ar fi determinat iubita să se arunce de la etajul 15 al unui hotel din Sectorul 4.

ASPLFostă iubită a acestuia, care este tot avocat, a scăpat cu viaţă în urma căderii şi după ce şi-a revenit, le-a povestit anchetatorilor ce s-a întâmplat. Ulterior, poliţiştii au verificat afirmaţiile acesteia şi au descoperit că bărbatul era foarte posesiv şi nu se simţea liberă în compania lui.
Conform anchetatorilor, cei doi avocaţi erau împreună de la începutul anului 2016, însă relaţia lor nu a fost una fericită. Irinel Iliescu obişnuia să o bată şi îi restrânsese viaţa personală în aşa fel încât aceasta rămăsese fără prieteni. În plus, bărbatul i-ar fi interzis să-şi mai practice profesia şi ar fi pus-o să semneze unele documente prin care îi luă o parte din bunuri, inclusiv cotă parte din unele imobile.
Poliţiştii au stabilit că, în acest context, femeia a cedat psihic şi s-a aruncat de la etajul 15 al unui hotel. Procurorii l-au pus acum sub acuzare pe avocatul Irinel Caius Iliescu, pentru tentativă de omor şi şantaj. Potrivit News.ro, avocatul Irinel Căiuş Iliescu a fost audiat timp de mai multe ore la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei. Sursa evz.ro