Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Echipa de baschet masculin a Şcolii numărul 12 Tulcea a reuşit să se califice în finala pe ţară a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar,după...

Echipa de baschet masculin a Şcolii numărul 12 Tulcea a reuşit să se califice în finala pe ţară a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar,după ce au obţinut cinci victorii din tot atâtea partide în etapa desfăşurată la Focşani,în perioada 22-25 martie. Parcursul exceptional de la Focşani al echipei pregătite de profesoara Mihaela Grecu, a început prin victoria cu echipa Colegiului Naţional Cuza Focşani, scor 44-33, apoi au urmat victoriile cu Buzău 42-23,Şcoala Haşdeu Constanţa 55-25,Colegiul Vasile Alecsandri Galaţi 39-31 şi împotriva celor de la Liceul Teoretic Nicolae Iorga Brăila, scor 48-19.

Pentru această reuşită- o premieră pentru baschetul şcolar masculin tulcean, a fost nevoie de o generaţie de copii talentaţi,un profesor cu vocative şi cinci ani de pregătire.

Din lotul echipei fac parte: Claudiu Platon (clasa a VIII-a A), desemnat M.V.P.-ul competiţiei, Cosmin Platon (clasa a VIII-a A),Robert Zamfir(clasa a VIII-a A), Gabriel Teclaş(clasa a VIII-a B),Andrei Pocovnicu(clasa a VI-a A),Ionuţ Godea şi Cristian Godea, ambii în clasa a VII-a C, Iulian Baiburi (clasa a VI-a B) şi Radu Cătălin, clasa a VII-a A.