BANI DE LA GUVERN PENTRU DECOLMATĂRI, PENTRU CĂ ARBDD NU A REUSIT SĂ ATRAGĂ FONDURI EUROPENE

Miercuri, 15 mai 2019, de la ora 15.00, la sediul Prefecturii a avut loc ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, convocată de prefectul județului Lucian Furdui. A fost adoptat Hotărârea nr 8 din 15.05.2019, prin care se constată necesitatea executării în regim de urgenţă a lucrărilor de decolmatare a canalelor Letea şi Sidor, de pe raza comunei C.A. Rosetti, pe o distanţă totală de 6,211 km, afectate de nivelul scăzut al apelor.

Valoarea estimată de Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării a costurilor de intervenţie pentru aceste lucrări, este de 4.006,703 mii lei.Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării va demara, ȋn regim de urgenţă, procedurile necesare obţinerii fondurilor ce vor avea ca destinaţie efectuarea lucrărilor de decolmatare. 

Sumele necesare efectuării lucrărilor pot fi solicitate şi alocate din Fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului prevăzut în bugetul de stat pe anul 2019, prin Ministerul Mediului.

 

Un răspuns la BANI DE LA GUVERN PENTRU DECOLMATĂRI, PENTRU CĂ ARBDD NU A REUSIT SĂ ATRAGĂ FONDURI EUROPENE

  1. Raoul spune:

    Maline, e timpul sa te cari! Erau mari asteptari de la tine dar nu ai facut nimic. Navigatia in RBDD este haotica si scapata de sub control, gunoaie cat vezi cu ochii, namol pe canale si lacuri de nu mai poti trece nici la ghionder, pestele e pe cale de disparitie, fonduri europene pentru RBDD – ZERO, in situatia in care 1,3 miliarde euro sunt pentru ITI DELTA DUNARII, prezenta internationala – zero, braconierii din delta au fost exportati in Spania, Italia si Franta, noua bogatie a deltei a devenit cocaina si mai pot continua…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
18 + 4 =